Ride like a VéloCiraptor

Een stadsfiets voor mezelf? Ik geef mezelf carte blanche! Het mag speciaal zijn, het moet opvallen. Rijdende reclame als het ware. Graag met goud, en met het Vélo Ciraptor logo en de Vélo Ciraptor naam verwerkt in het lakwerk. Een strakke opbouw, met een ludieke toets.

De basis vormt een gerecupereerd stalen Thompson frame. Ik kies voor drie kleuren, met name zwart, wit en goud, verspreidt in vlakken over het kader en de vork. Goud vormt de hoofdmoot, terwijl de witte vlakken vooral als basis voor de tekst dienen. Zwart op wit verhoogt de leesbaarheid. Onze slagzin "Ride like a VéloCiraptor" op de bovenbuis en de klauwen op de vork en de zadelbuis bezorgen de fiets een speelse toets. De fiets is strak en minimalistisch opgebouwd. Geen versnellingen, geen remmen. Met de keuze van de wielen versterken we de opvallende look. Drie spaken vooraan tegenover zes achteraan zorgt opnieuw voor een speels karakter. Er is hoofdzakelijk met zwarte onderdelen gewerkt, zo komt de verhouding zwart-goud mooi in balans. Een stijlvolle afwerking met Brooks zadel en handgrepen en een gouden Izumi ketting maken het plaatje af. 

Het resultaat is een fiets zoals ik er altijd wel één wou: strak, opvallend, mooi, een plezier om mee te rijden en prachtig om aan de muur te hangen!

VELO CirapTor:

A Starterslabo start-up

  • Facebook
  • Instagram